NIEUW BIJ JACHTHAVEN UITGEEST

Vanaf nu kunt u als passant online en voor aankomst een plaats in onze jachthaven reserveren en betalen. U hoeft niet meer naar het havenkantoor te lopen of te bellen. U kunt kiezen tussen passant en camper. Als camper graag u kenteken invoeren. Deze extra service is tot stand gekomen door onze samenwerking met I-Marina, de leverancier van ons havenbeheersprogramma.

Probeer het nu en wordt de gast van de toekomst.

Zelf online uw passantenplek boeken en betalen
Zelf online uw camperplek boeken en betalen

Ligplaatsen Jachthaven Uitgeest

Jachthaven Uitgeest biedt ligplaatsen voor kleine en middelgrote boten aan het prachtige Uitgeestermeer. De jachthaven is goed bereikbaar via de A9 en natuurlijk over het water! Wij doen ons uiterste best om jouw verblijf in de jachthaven zo plezierig mogelijk te maken. Daarom kun je bij Jachthaven Uitgeest rekenen op:

  • Een havenmeester die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is
  • Gratis stroom en water op de steigers
  • Kosteloos gebruik van de twee moderne toiletgebouwen
  • Een kantine als uitvalsbasis bij slecht weer
  • Een helling om de boot het water in te laten
Bekijk alle havenfaciliteiten

Bootstalling en andere stallingsmogelijkheden

De loodsen van Jachthaven Uitgeest bieden plek aan 450 boten. Om een droge stalling te garanderen, zijn de loodsen voorzien van goede dak- en glasisolatie. Op het terrein is een kraan aanwezig om de boot uit het water te hijsen. Kom je langs voor de winterberging? Dan is het goed om te weten dat de kantine bij Lekker aan de Haven gewoon geopend is. Er staat een uitstekende koffieautomaat, waarmee je jezelf kunt bedienen. Uiteraard kun je ook zelf een versnapering meenemen!

Sinds 1 juli 2018 zijn de nieuwe HISWA voorwaarden van toepassing, je kunt deze hier downloaden.

Ben je geïnteresseerd in de ligplaatsen en stallingsmogelijkheden van Jachthaven Uitgeest?

Neem contact met ons op

Wij hebben voor jou mooie camperplekken aan de binnenhaven.

Naast de ligplaatsen heeft Jachthaven Uitgeest  een  aantal camperplaatsen aan de waterkant van onze binnenhaven gerealiseerd. Met uitzicht op de prachtige jachthaven kunnen campergasten gebruikmaken van de vele voorzieningen van Jachthaven Uitgeest. Denk aan de moderne toiletgebouwen, waar ook een stortplaats voor het chemisch toilet en een vuilwatertank te vinden zijn. Elke camperplaats is voorzien van een elektriciteitspunt. Zo kun je op je gemak genieten van een heerlijke vakantie aan het water! Wil je zeker zijn van een plekje stuur dan een mail naar info@jachthavenuitgeest.nl.

Wist je dat Jachthaven Uitgeest onderdeel is van Watersportcentrum Uitgeest? Samen met andere bedrijven op het terrein willen wij jou een fantastische tijd bezorgen!

Meer informatie