Ligplaatsen Jachthaven Uitgeest

Jachthaven Uitgeest biedt ligplaatsen voor kleine en middelgrote boten aan het prachtige Uitgeestermeer. De jachthaven is goed bereikbaar via de A9 en natuurlijk over het water! Wij doen ons uiterste best om jouw verblijf in de jachthaven zo plezierig mogelijk te maken. Daarom kun je bij Jachthaven Uitgeest rekenen op:

  • Een havenmeester die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is
  • Gratis stroom en water op de steigers
  • Kosteloos gebruik van de twee moderne toiletgebouwen
  • Een kantine als uitvalsbasis bij slecht weer
  • Een helling om de boot het water in te laten
Bekijk alle havenfaciliteiten

Bootstalling en andere stallingsmogelijkheden

De loodsen van Jachthaven Uitgeest bieden plek aan 450 boten, informatie winterstalling vind u HIER. Om een droge stalling te garanderen, zijn de loodsen voorzien van goede dak- en glasisolatie. Op het terrein is een kraan aanwezig om de boot uit het water te hijsen. Kom je langs voor de winterberging? Dan is het goed om te weten dat de kantine bij Lekker aan de Haven gewoon geopend is. Er staat een uitstekende koffieautomaat, waarmee je jezelf kunt bedienen. Uiteraard kun je ook zelf een versnapering meenemen!

Sinds 1 juli 2018 zijn de nieuwe HISWA voorwaarden van toepassing, je kunt deze hier downloaden.

Ben je geïnteresseerd in de ligplaatsen en stallingsmogelijkheden van Jachthaven Uitgeest?

Informatie en invulformulier winterstalling
Neem contact met ons op

Camperplaatsen

Naast de ligplaatsen heeft Jachthaven Uitgeest een beperkt aantal camperplaatsen aan het Uitgeestermeer beschikbaar. Met uitzicht op de prachtige jachthaven kunnen campergasten gebruikmaken van de vele voorzieningen van Jachthaven Uitgeest. Denk aan de moderne toiletgebouwen, waar ook een stortplaats voor het chemisch toilet en een vuilwatertank te vinden zijn. Elke camperplaats is voorzien van een elektriciteits- en waterpunt. Zo kun je op je gemak genieten van een heerlijke vakantie aan het water!

Wist je dat Jachthaven Uitgeest onderdeel is van Watersportcentrum Uitgeest? Samen met andere bedrijven op het terrein willen wij jou een fantastische tijd bezorgen!

Meer informatie