Evenementen en activiteiten Uitgeest

Jachthaven Uitgeest is te vinden op het terrein van Watersportcentrum Uitgeest. De omgeving biedt een grote verscheidenheid aan interessante activiteiten en evenementen. De jachthaven zelf is te vinden aan het prachtige Uitgeestermeer. Hier kunt u genieten van een rustige, groene omgeving met stranden en steden binnen handbereik. In de directe omgeving van de jachthaven kunt u onder andere de volgende uitstapjes ondernemen:

  • Bezoek het karakteristieke centrum van Uitgeest
  • Neem een frisse duik in Openluchtzwembad De Zien
  • Bekijk één van de 42 forten van de Stelling van Amsterdam
  • Fiets naar één van de stranden in de buurt
  • Kano, vaar of zeil over het Uitgeestermeer
  • Ontdek de archeologie van de omgeving in Huis van Hilde
  • Bekijk de molens in Uitgeest en Akersloot

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van alle mooie uitstapjes die de omgeving biedt! Op het havenkantoor vindt u allerlei foldermateriaal en informatie. Ook kunt u kijken op de website van het recreatieschap Alkmaarder en Uitgeestermeer of de website van Laag Holland Wij helpen u graag verder met meer informatie over interessante routes, kindvriendelijke dagjes uit en overige activiteiten.

Bedrijven op het terrein

Jachthaven Uitgeest maakt onderdeel uit van Watersportcentrum Uitgeest, net als verschillende andere bedrijven op het terrein. Met elkaar streven we ernaar om u een onvergetelijke tijd op en aan het water te bezorgen! Dit zijn de andere bedrijven, die zijn aangesloten bij Watersportcentrum Uitgeest:

Vanuit Watersportcentrum Uitgeest worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Wil je weten welke evenementen op de agenda staan? Bekijk dan onze kalender met activiteiten in Uitgeest.

dec 5, 2021 - zo
Uitgeest, NL
5°C
Wind 10 km/u
Vochtigheid 91%
Luchtdruk 753.06 mmHg
Dag Cond. Temp. Wind Vochtigheid LuchtdrukLuchtdr.
zon dec 5
5/5°C 26 km/u, WZW 89% 750.06 mmHg
maa dec 6
5/7°C 37 km/u, WNW 82% 759.06 mmHg
din dec 7
7/3°C 37 km/u, WNW 68% 756.06 mmHg
woe dec 8
4/2°C 33 km/u, ZO 84% 747.06 mmHg
don dec 9
2/1°C 19 km/u, ONO 78% 752.31 mmHg