Vakantie aan het water

Staat uw vakantie in het teken van varen en ontspannen? Of wilt u gewoonweg tijd aan het water doorbrengen? Kies dan voor een verzorgde vakantie aan het water! Jachthaven Uitgeest biedt in samenwerking met de MeerParel luxe waterwoningen aan het prachtige Uitgeestermeer. Alle woningen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats bij de woning, een beveiligd wifi-netwerk en kindvriendelijke faciliteiten. Er zijn vakantieappartementen op de begane grond en op de eerste verdieping, vakantiehuizen aan het water en er is een woonark beschikbaar. Ook is er een woning beschikbaar die volledig toegankelijk is voor mindervaliden.

Naast deze vakantiewoningen verhuren wij ook Havenlodges. Deze Havenlodges liggen aan het Uitgeestermeer en hebben volledig uitzicht over het meer. Wilt u bijzonder overnachten? Probeer dan eens één van onze Havenlodges. Het gemak van een woning ondergebracht in een boot.

Zo geniet u hoe dan ook van een prachtig uitzicht! Heeft u een (kleine) boot en wilt u deze meenemen naar uw vakantieverblijf? Geen enkel probleem, wij hebben in onze jachthaven een mooie ligplaats voor u. Komt u met uw boot op de trailer? Onze havenmeesters helpen u graag met de boot in het water te leggen.

Kiest u voor een vakantie aan het water? Wanneer u het bezoek aan onze jachthaven
combineert met een verblijf bij de MeerParel, profiteert u van aantrekkelijke kortingen!