Winterstalling informatie 2019 – 2020

Onderstaand enige informatie over de winterstalling 2019 – 2020.

Wij beginnen dit jaar met de winterstalling in week 43, vanaf 21 oktober 2019.

Via de email heb je een aanbieding winterstalling ontvangen. Deze kun je goedkeuren of afkeuren via de link die in de mail staat. Als je GEEN gebruik wilt maken van onze winterstalling, dan vragen wij je de aanbieding af te wijzen. Indien wij de goedkeuring niet tijdig retour hebben, kunnen wij geen plaats garanderen.

De Nieuwe loods is bedoeld als poetsloods. Er mogen in de Nieuwe loods dan ook geen andere werkzaamheden plaatsvinden dan het poetsen en antifoulen van je boot. Je kunt (indien mogelijk) de keuze maken tussen de Grote Loods, Kleine Loods of Midden Loods (werkloodsen) en Nieuwe Loods (poetsloods). Het aangeven van een voorkeur geeft geen garantie op plaatsing, wij bepalen op basis van vraag en mogelijkheden de uiteindelijke stallingsplek. 

De onderstaande weeknummers staan vast, de exacte dag per boot kunnen wij niet van te voren aangeven. Zorg wel dat de boot voor de genoemde datum gereed is.

Locatie Uit het water In het water
Buiten op de wal Week 43 2019 (boot moet klaarliggen vanaf 21-10-19) Week 14 2020 (boot gaat te water vanaf 30-03-20)
Binnen in de loods Week 44/45 2019 (boot moet klaarliggen vanaf 28-10-19) Week 12/13 2020 (boot gaat te water vanaf 16-03-20)

Wil je bij het hijsen van de boot aanwezig zijn dan kun je een afspraak maken om te hijsen in week 42. De boot zal dan wel gehesen en op een bok geplaatst worden maar buiten worden opgesteld totdat de definitieve plaatsing op de stallingsplek zal plaatsvinden. Bij het te water laten is deze mogelijkheid er niet.

Graag vragen wij aandacht voor de onderstaande punten om de winterstalling voorspoedig te laten verlopen.

Wil je er voor zorgen dat de boot voor bovengenoemde weeknummers klaar ligt. Hierdoor ontstaat er geen vertraging in de berging. Wij rekenen op je medewerking. Indien wij genoodzaakt zijn om extra werkzaamheden te verrichten omdat de boot niet gereed ligt, zoals mast strijken, buitenboordmotor demonteren, aftuigen etc., worden er, zonder voorafgaand overleg, kosten in rekening gebracht, gebaseerd op ons uurtarief (€ 61,–).

Uiteraard kunnen er omstandigheden zijn waardoor je niet aan bovengenoemde kunt voldoen. Wij verzoeken je dan om ruimschoots van tevoren (minimaal twee weken) contact met ons op te nemen.

Mocht, aan het einde van de winterstalling, de boot niet gereed zijn, dan zal er per keer dat de boot verplaatst moet worden € 84,50 verplaatsingskosten worden berekend, ongeacht of je dit wel of niet aangegeven heeft.

Onderstaand vindt je een invulformulier werkzaamheden, als je werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren verzoeken we je dit zo compleet mogelijk in te vullen en aan ons te sturen. Wij nemen dan voor 1 november contact met je op.

Jachthaven Uitgeest

Invulformulier winterwerkzaamheden 2019 / 2020

*Naam

*Bootnaam

*Klantnummer

*E-mailadres

*Telefoonnummer mobiel

*Verzoek wijzigen stallingsplek
JaNee

*Mast strijken
JaNee

*Motoronderhoud binnenboordmotor
JaNee

*Motoronderhoud buitenboordmotor
JaNee

*Onderwaterschipbehandeling
JaNee

*Gasopslag
JaNee

*Overige werkzaamheden
JaNee

Opmerkingen

Er wordt voor 1 november contact met je opgenomen, mocht dat door omstandigheden niet gebeurd zijn verzoeken wij je nogmaals contact met ons op te nemen.

logo-HISWA logo-Blauwe-Vlag

Jachthaven Uitgeest BV

Lagendijk 7
1911 MT Uitgeest

T (0251) 312 315
F (0251) 312 357

 

Rekeningnummer

NL87INGB0654960690 ten name van Jachthaven Uitgeest

Kamer van Koophandel

35026477